Cosmetische
Tandheelkunde

"Beauty is in the eye of the beholder"

Een fraai gebit is uiteindelijk een subjectief gegeven. U alleen bent degene die bepaalt of u tevreden bent met uw  glimlach. Uw gebit is tenslotte uw visitekaartje. Indien u niet tevreden bent met uw glimlach kunnen wij u van dienst zijn om hier verbetering in aan te brengen. Of het nu gaat om verkleurde of scheve tanden of door een allerlei oorzaken beschadigd gebit, u kunt bij ons terecht  om u te helpen met elk denkbaar esthetisch tandheelkundig probleem. Wij gebruiken hiervoor uw bestaande gebit als basis.

Het eindresultaat zal niet alleen een mooi, maar ook een gezond en sterk gebit zijn. TP3 Tandartsen geeft u niet alleen weer een stralende mooie  lach maar ook weer een stukje van uw zelfvertrouwen terug!

Het esthetisch behandelplan

Alles draait om voorspelbaarheid

Om tot een behandelresultaat te komen wat voldoet aan uw verwachtingen is het belangrijk dat er voorspelbaar gewerkt wordt. Dit doen wij door uw wensen vooraf goed in kaart te brengen. Vervolgens zullen wij u voorlichten over de diverse mogelijkheden en, niet onbelangrijk, het bijpassende kostenplaatje. Met behulp van moderne digitale technieken “ontwerpen” wij uw nieuwe lach en zullen het resultaat daarvan bij u in de mond vooraf laten zien. Pas als u tevreden bent zullen de definitieve behandelingen die nodig zijn om tot dit resultaat te komen worden uitgevoerd. 

Wilt u meer weten over hoe dit alles in zijn werk gaat neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend informatief consult.