Tandartspraktijk Ermelo

Bent u op zoek naar een moderne tandartspraktijk in Ermelo? Bij TP3 Tandartsen in Ermelo wordt zorg nog met een hoofdletter Z wordt geschreven. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze nieuwe en moderne praktijk. Onze praktijk is centraal gevestigd aan de Telgterpoort 4 in Ermelo en hierdoor goed bereikbaar.

U kunt bij ons terecht voor de totale zorg voor uw mond. Van routinebehandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen tot complexere behandelingen zoals implantologie, orthodontie en uitgebreid kroon- en brugwerk. Onze praktijk kenmerkt zich niet alleen als een professionele en moderne praktijk, maar ook door de warme en huiselijke uitstraling. Wij vinden het belangrijk om uw bezoek aan onze tandartspraktijk in Ermelo zo ontspannen mogelijk te maken.

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179.

Persoonlijke zorg

Wij focussen ons persoonlijke én goede zorg. Dit begint met een individueel opgesteld Zorgplan dat volledig is afgestemd op uw situatie. Uiteraard wordt dit Zorgplan in overleg met u opgesteld. Wij inventariseren uw wensen en voeren gedegen onderzoek uit. Vervolgens zullen we u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden, hier nemen we uiteraard alle tijd voor. Wij vinden goede communicatie een belangrijke voorwaarde voor het leveren van goede zorg die aansluit op uw wensen.

Preventie is een belangrijk onderdeel van onze praktijkvoering. Wij bieden u een individueel samengesteld preventieprogramma aan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Is het toch noodzakelijk om in te grijpen? Dan kunt u rekenen op de deskundigheid van twee zeer ervaren tandartsen die allebei gespecialiseerd zijn. U vindt bij onze praktijk alle behandelingen onder één dak. Zo kunt u ook voor hoogwaardige esthetische tandheelkunde bij ons terecht. Wilt u iets laten doen aan scheve, beschadigde of verkleurde tanden? Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn en zorgen ervoor dat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen. 

Cad Cam Tandheelkunde

In onze praktijk maken we gebruik van de modernste behandeltechnieken. Zo maken wij onder andere gebruik van het Cerec systeem waarmee wij in staat zijn om hoogwaardige restauraties te maken waarbij zowel het duurzame als het esthetische aspect wordt nagestreefd. Dat alles is mogelijk in slechts één behandeling.

Implantologie

Gaan tanden en/of kiezen toch verloren? Dan kunnen deze vervangen worden door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantologie is dan ook een belangrijk onderdeel van onze praktijk.

Orthodontie

In onze praktijk voeren wij ook beugelbehandelingen (Orthodontie) uit. Alle beugelbehandelingen zijn bij ons mogelijk, zowel met uitneembare als met vaste apparatuur. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van onzichtbare beugels. Hiervoor maken wij gebruik van het beproefde Invisalign systeem. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Waarom kiest u voor TP3 tandartsen in Ermelo?

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U heeft graag een vaste behandelaar en niet steeds iemand anders.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die te allen tijde goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179