Tandartspraktijk Harderwijk

Zoekt u een moderne tandartspraktijk in de regio Harderwijk waar zorg nog met een hoofdletter Z wordt geschreven?

Dan heten wij u van harte welkom bij TP3 Tandartsen. Een gloednieuwe moderne tandartspraktijk aan de Telgterpoort 4 In Ermelo op tien autominuten van Harderwijk. Bij ons kunt u terecht voor de totale zorg voor uw mond. Of het nu gaat om routine behandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen of om meer complexe tandheelkundige zorg zoals implantologie, orthodontie en uitgebreid kroon- en brugwerk, bij ons bent u ook als u in Harderwijk woont aan het juiste adres. Onze praktijk kenmerkt zich door een moderne professionele maar ook warme huiselijke uitstraling. Wij doen er alles aan om het bezoek aan uw tandarts in Ermelo zo ontspannen mogelijk te maken.

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179

Uw persoonlijke Zorgplan

Goede zorg begint met een individueel opgesteld Zorgplan afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij stellen dit Zorgplan in overleg met u op. Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd en gedegen onderzoek hebben gedaan zullen wij u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Daar nemen we alle tijd voor. Goede communicatie met u vinden wij een belangrijke voorwaarde voor het leveren van goede zorg die aansluit bij uw wensen.

Preventie is een belangrijke pijler van onze praktijkvoering. Hiervoor bieden wij individueel samengestelde preventieprogramma’s aan. Immers: voorkomen is beter dan genezen.

Moet er toch worden ingegrepen dan kunt u rekenen op de deskundigheid van twee zeer ervaren tandartsen ieder met eigen specialisaties. U hoeft nergens meer de deur voor uit.
Ook voor hoogwaardige esthetische tandheelkunde kunt u bij ons terecht. Scheve tanden, beschadigde of verkleurde tanden? Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat u weer kunt lachen en uw zelfvertrouwen terugkrijgt. 

Cad Cam Tandheelkunde

We maken daarvoor gebruik van de meest moderne behandeltechnieken. Door middel van digitalisering zijn wij in staat om voorspelbare en kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren. CAD CAM technieken zijn niet meer weg te denken uit de moderne tandartspraktijk. Wij maken onder andere gebruik van het Cerec systeem waardoor wij in staat zijn om hoogwaardige restauraties te maken zowel wat betreft duurzaamheid als esthetiek. En dat alles in slechts één zitting.

Implantologie

Gaan tanden en/of kiezen toch verloren dan kunnen wij die vervangen door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantologie is dan ook een integraal onderdeel van onze praktijkvoering. TP3 Tandartsen is centraal gelegen in Ermelo op slechts 7 minuten lopen van het NS-station. Daarom is de praktijk ook goed bereikbaar vanuit Harderwijk. Komt u met de auto dan is de reistijd vanuit Harderwijk ongeveer 10 minuten. Er is ruime parkeergelegenheid voorhanden direct voor de deur.

Orthodontie

Ook voor beugelbehandelingen (Orthodontie) kunt u bij ons terecht. Alle beugelbehandelingen zijn bij ons mogelijk zowel met uitneembare als met vaste apparatuur. Liever een onzichtbare beugel? Ook dat kan. Wij maken daarbij gebruik van het beproefde Invisalign systeem.

Waarom kiest u voor
TP3 Tandartsen in Ermelo
ook als u in Harderwijk woont?

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U heeft graag een vaste behandelaar en niet steeds iemand anders.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die te allen tijde goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179