Tandartspraktijk Hierden

Op zoek naar een moderne tandartspraktijk in de buurt van Hierden? Wij heten u van harte welkom bij TP3 tandartsen in Ermelo. Onze nieuwe en moderne praktijk is centraal gevestigd aan de Telgterpoort 4 in Ermelo en hierdoor goed bereikbaar voor patiënten uit Hierden.

In onze praktijk wordt Zorg nog met een hoofdletter Z geschreven. Van routinebehandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen en vullingen tot complexere behandelingen zoals implantologie, orthodontie en uitgebreid kroon- en brugwerk. U kunt bij ons terecht voor de totale zorg voor uw mond.

Onze praktijk kenmerkt zich niet alleen als moderne en professionele praktijk, maar ook door de huiselijke en warme uitstraling. Wij doen er alles aan om uw bezoek aan onze tandartspraktijk in Ermelo zo ontspannen mogelijk te maken. 

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179.

Altijd persoonlijke zorg en aandacht

Onze focus ligt op niet alleen op goede maar vooral ook op persoonlijke zorg. Dit begint met een individueel opgesteld Zorgplan. Dit plan is volledig afgestemd op uw situatie en wensen. Uiteraard wordt het Zorgplan in overleg met u opgesteld. We inventariseren uw wensen en voeren uitgebreid onderzoek uit, vervolgens informeren we u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en behandelingen. Hier nemen we de tijd voor. In onze praktijk hechten wij veel waarde aan goede en duidelijke communicatie. Dit is een voorwaarde voor het leveren van zorg die aansluit op uw wensen. Een belangrijk onderdeel van onze praktijkvoering is preventie. Op basis van uw situatie bieden we een persoonlijk samengesteld preventieprogramma aan. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Blijkt het toch noodzakelijk te zijn om in te grijpen? Dan staan er altijd twee zeer ervaren tandartsen klaar die allebei gespecialiseerd zijn. U vindt bij ons dus alle behandelingen onder één dak. Wilt u bijvoorbeeld iets laten doen aan scheve, verkleurde of beschadigde tanden dan kunt u ook voor dit soort esthetische problemen bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u weer vol vertrouwen kunt lachen.

Cad Cam Tandheelkunde

Uiteraard maken we in onze praktijk gebruik van de modernste behandeltechnieken. Zo is Cad Cam niet meer weg te denken uit de moderne tandartspraktijk. Met behulp van het Cerec systeem zijn wij in staat om hoogwaardige restauratieve tandheelkunde te leveren. Een porseleinen restauratie (kroon of inlay) in slechts 1 zitting : bij ons is dat mogelijk.

Implantologie

Gaan tanden en/of kiezen toch onverhoopt verloren? Dan kunnen we dit herstellen door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantologie is een belangrijk onderdeel van onze praktijk.

Orthodontie

In onze praktijk zijn we tevens gespecialiseerd in beugelbehandelingen. Alle beugelbehandelingen zijn bij ons mogelijk, zowel met uitneembare als met vaste apparatuur. Wilt u een beugelbehandeling met een onzichtbare beugel? Ook dat is mogelijk. Wij maken gebruik van het beproefde Invisalign systeem. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvend consult.

Waarom kiest u voor TP3 tandartsen in Hierden?

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U heeft graag een vaste behandelaar en niet steeds iemand anders.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die te allen tijde goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179