Tandartspraktijk Nunspeet

Op zoek naar een moderne tandartspraktijk in de regio Nunspeet? Wij heten u van harte welkom in onze moderne en nieuwe praktijk in Ermelo. Onze praktijk is centraal gelegen aan de Telgterpoort 4 in Ermelo en daarmee goed bereikbaar met de auto en het OV.

Bij TP3 Tandartsen wordt de zorg nog met de hoofdletter Z geschreven. Wij bieden totale zorg voor uw mond. Van routinebehandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen tot complexere behandelingen zoals implantologie, orthodontie en kroon- en brugwerk. Ook voor esthetische tandheelkunde bent u bij ons ook vanuit Nunspeet aan het juiste adres.

Onze praktijk kenmerkt zicht door een professionele, moderne maar ook een warme huiselijke uitstraling. Wij doen er alles aan om het bezoek aan uw tandarts zo ontspannen mogelijk te maken.

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179.

Uw persoonlijke Zorgplan

Onze focus ligt op persoonlijke én goede zorg. Dit begint bij ons met een individueel Zorgplan dat samen met u wordt opgesteld. Het zorgplan wordt volledig afgestemd op uw situatie. We inventariseren uw wensen en voeren een gedegen onderzoek uit. Vervolgens zullen we u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden, hier nemen we uitgebreid de tijd voor. Binnen onze praktijk hechten wij dan ook veel waarde aan goede communicatie. Dit vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor het leveren van goede zorg die aansluit op uw wensen.

Preventie is een belangrijke pijler van onze praktijkvoering. Wij bieden individueel samengestelde preventieprogramma’s aan. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Blijkt het toch noodzakelijk om in te grijpen? Dan kunt u rekenen op de deskundigheid van onze ervaren tandartsen die allebei zich gespecialiseerd hebben in bepaalde tandheelkundige disciplines. In onze praktijk vindt dus alle uiteenlopende behandelingen onder één dak.

Zo kunt u ook voor esthetische tandheelkunde bij ons terecht. Heeft u verkleurde, beschadigde of scheve tanden? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en behandelingen met als doel dat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen. 

Cad Cam Tandheelkunde

Onze praktijk maakt gebruik van de modernste behandeltechnieken. Door middel van digitaliseren zijn wij in staat hoogwaardige zorg te leveren. Zo maken Cad Cam technieken steeds meer deel uit van de moderne tandartspraktijk. In onze praktijk maken we gebruik van het Cerec systeem. Hiermee zijn we in staat om hoogwaardige restauraties bij u in de mond te plaatsen met daarbij een focus op zowel duurzaamheid als esthetiek.

Implantologie

Gaan tanden en/of kiezen toch verloren? Dan kunnen wij die vervangen door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantalogie is een integraal onderdeel van onze praktijk. TP3 tandartsen is centraal gelegen in Ermelo, op slechts 7 minuten loopafstand van het NS-station. Daarmee is de praktijk ook goed bereikbaar voor patiënten uit Nunspeet. Komt u met de auto? Dan is de reistijd vanuit Nunspeet ongeveer 20 minuten. U kunt direct voor onze deur parkeren.

Orthodontie

Ook voor beugelbehandelingen (Orthodontie) bent u bij TP3 Tandartsen aan het juiste adres. Alle beugelbehandelingen zijn bij ons met zowel uitneembare als vaste apparatuur mogelijk. Kiest u liever voor een onzichtbare beugel? Ook dat is mogelijk. Wij maken gebruik van het Invisalign systeem. Wij bespreken de mogelijkheden voor een beugelbehandelingen graag met u.

Waarom kiest u voor TP3 tandartsen in Nunspeet?

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U heeft graag een vaste behandelaar en niet steeds iemand anders.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die te allen tijde goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179