Tandartspraktijk Putten

Bent u op zoek naar een moderne tandartspraktijk in de regio Putten? Dan heten wij u van harte welkom in onze nieuwe en moderne tandartspraktijk aan de Telgterpoort 4 in Ermelo. Onze praktijk is centraal gelegen in Ermelo en daarmee goed bereikbaar vanuit Putten.

In onze tandartspraktijk wordt zorg nog met de hoofdletter Z geschreven. U kunt bij ons terecht voor de totale zorg voor uw mond. Voor routinebehandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen tot complexe tandheelkundige zorg zoals implantologie, orthodontie en uitgebreid kroon- en brugwerk, bij ons bent u ook als u in Putten woont aan het juiste adres.

Onze praktijk kenmerkt zich door een professionele uitstraling maar tegelijkertijd hebben wij ook een warme huiselijke omgeving willen creëren. Op deze manier willen we uw bezoek aan onze praktijk zo ontspannen mogelijk maken.

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179.

Persoonlijke mondzorg

Goede en persoonlijke zorg begint met een individueel opgesteld Zorgplan. Dit Zorgplan wordt in overleg met u opgesteld en is volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Nadat wij u wensen hebben geïnventariseerd en uitgebreid onderzoek hebben gedaan zullen wij u informeren over de verschillende mogelijkheden en behandelingen. Hier nemen wij vanzelfsprekend uitgebreid de tijd voor. In onze praktijk vinden wij goede communicatie een belangrijke voorwaarde voor het leveren van goede zorg die aansluit op uw wensen.

Preventieve zorg is een belangrijk onderdeel van onze praktijkvoering. Wij bieden iedere patiënt een individueel samengesteld preventieprogramma aan. Met goede preventie is veel tandheelkundig leed te voorkomen en dat is altijd beter als genezen.

Is ingrijpen dan toch echt noodzakelijk? Dan kunt u rekenen op de deskundigheid van onze twee zeer ervaren tandartsen met ieder eigen specialisaties. Hierdoor kunnen we een compleet aanbod aan behandelingen aanbieden. Zo kunt u ook voor esthetische tandheelkunde bij ons terecht. Stoort u zich aan scheve, beschadigde of verkleurde tanden? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen. 

Cad Cam Tandheelkunde

In onze praktijk maken we gebruik van de modernste behandeltechnieken. Door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen zijn wij in staat om voorspelbare en kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren. Zo zijn Cad Cam technieken niet meer weg te denken uit de moderne praktijk. Wij maken gebruik van het Cerec systeem. Hiermee zijn wij in staat om hoogwaardige restauraties te maken waarbij zowel de duurzaamheid als de esthetiek worden nagestreefd. Dat alles is tegenwoordig mogelijk in slechts één zitting.

Implantologie

Wanneer tanden en/of kiezen toch verloren gaan, dan kunnen die vervangen worden door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantologie is dan ook een belangrijk onderdeel van onze praktijk.

Onze praktijk is gevestigd aan de Telgterpoort 4 in Ermelo. De loopafstand vanaf het NS-station bedraagt maar 7 minuten. Hiermee is de praktijk goed bereikbaar met het OV vanuit Putten. Komt u met de auto dan is de reistijd vanuit Putten ongeveer 10 minuten. U kunt direct voor onze praktijk gebruik maken van de ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. 

Orthodontie

U kunt ook voor beugelbehandelingen (Orthodontie) bij ons terecht. Alle beugelbehandelingen zijn mogelijk met uitneembare en vaste apparatuur. Het is bij ons ook mogelijk om voor een onzichtbare beugel te kiezen. Hiervoor maken wij gebruik van het Invisalign systeem.

Waarom kiest u voor TP3 Tandartsen in Ermelo ook als u in Putten woont?

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U heeft graag een vaste behandelaar en niet steeds iemand anders.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die te allen tijde goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179