Tandartspraktijk Zeewolde

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de regio Zeewolde waar u terecht kunt voor optimale zorg voor uw gebit?

In dat geval heten wij u van harte welkom bij TP3 Tandartsen. Een nieuwe moderne tandartspraktijk aan de Telgterpoort 4 In Ermelo op korte reisafstand van Zeewolde. Bij ons kunt u terecht voor de volledige zorg voor uw mond. Zowel routine behandelingen zoals vullingen en wortelkanaalbehandelingen maar ook meer complexe tandheelkundige zorg zoals implantologie, orthodontie en uitgebreid kroon- en brugwerk worden door ons uitgevoerd. Onze praktijk heeft een moderne professionele maar ook warme huiselijke uitstraling. Wij doen er alles aan om het bezoek aan onze praktijk in Ermelo zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Wilt u zich inschrijven dan kan dat eenvoudig via ons aanmeldformulier. Heeft u gewoon een vraag maak vooral gebruik van ons contactformulier of bel ons op 0341-217179.

Uw persoonlijke Zorgplan

Goede zorg begint wat ons betreft met een zorgvuldig opgesteld Zorgplan afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat doen wij met u samen . Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht en een grondig onderzoek hebben gedaan zullen wij u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. We nemen daar graag de tijd voor. Goede communicatie met u vinden wij belangrijk voor het leveren van goede zorg die aansluit bij uw wensen.

Preventie is een belangrijke pijler van onze praktijkvoering. Hiervoor bieden wij individueel samengestelde preventie behandelingen aan. Wij kunnen problemen immers beter voorkomen dan genezen.

Moet er dan toch worden ingegrepen dan kunt u rekenen op de deskundigheid van twee zeer ervaren tandartsen elk met eigen specialisaties. U hoeft wat ons betreft nergens meer de deur voor uit.
Ook voor esthetische (cosmetische) tandheelkunde bent u bij ons in goede handen. Scheve , beschadigde of verkleurde tanden? Wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is en zorgen ervoor dat u weer voluit kunt lachen en wint aan zelfvertrouwen. 

Cad Cam Tandheelkunde

We maken daarvoor gebruik van de meest moderne behandelmethoden. Door middel van digitalisering zijn wij in staat om voorspelbare en kwalitatief hoogwaardige en voorspelbare zorg te leveren. CAD CAM technieken vandaag de dag niet meer weg te denken uit de moderne tandartspraktijk. Wij maken onder andere gebruik van het geavanceerde Cerec systeem waardoor wij in staat zijn om hoogwaardige restauraties te maken zowel wat betreft duurzaamheid als esthetiek. We doen dat in slechts één zitting.

Implantologie

Gaan tanden en/of kiezen toch verloren dan kunnen wij die vervangen door het plaatsen van één of meerdere implantaten. Implantologie is dan ook een belangrijk onderdeel van onze praktijkvoering. Heeft u een kunstgebit dan kunnen wij dat ook vastklikken op nieuw te plaatsen implantaten.

 

Orthodontie

Ook voor beugelbehandelingen (Orthodontie) kunt u bij ons terecht. Alle soorten beugelbehandelingen zijn bij ons mogelijk zowel met uitneembare als met vaste apparatuur. Heeft u liever een onzichtbare beugel? Ook dat kan. Wij maken daarbij gebruik van het bekende Invisalign systeem. 

Waarom kiest u voor TP3 Tandartsen?

TP3 Tandartsen is centraal gelegen in Ermelo op slechts 7 minuten lopen van het NS station. Onze praktijk is goed bereikbaar vanuit Zeewolde. Komt u met de auto dan is de reistijd vanuit Zeewolde ongeveer 15 minuten. Met het pondje en de fiets is ook een goede mogelijkheid. Er is ruime parkeergelegenheid voorhanden direct voor de deur.

  • U zoekt een gezellige kleinschalige tandartspraktijk maar wil wel dat alle kennis voorhanden is om u te helpen met de meest uiteenlopende gebitsproblemen.
  • U stelt prijs op een vaste behandelaar en niet steeds weer een ander.
  • U zoekt een tandarts die ook aandacht heeft voor de mens achter de mond.
  • U stelt prijs op een planmatige aanpak op basis van uw persoonlijke behandelbehoefte.
  • U wilt weten wat er speelt in uw mond, wat de mogelijkheden zijn en bent blij als dit helder en duidelijk wordt uitgelegd.
  • U vindt het fijn dat de totale zorg voor uw gebit plaats kan vinden onder één dak.
  • U zoekt een praktijk die goed bereikbaar is.

 

Een vrijblijvend consult om te weten wat TP3 Tandartsen voor u kan betekenen? Ook dat kan: Vul het contactformulier in en stel uw vraag. Ook hier geldt weer: Bellen gaat sneller. Ons telefoonnummer 0341-217179